Nemáš šanci

Nemáš šanci

Anotace: ...

Když slepota je nakažlivá.
Když nenávist je útěcha.
Když matka jed nálívá.
Když není kam spěchat.

Tak bolest je pomocník,
a slast bezmocný křik.
Tak pomsta je extází,
tam, kde neochota otázku předchází.

Až žár změní se v lítost.
Až anděl vytáhne bílí šál.
Až touha změní se v holou kost.
Až vítr zapomene, že někdy vál.

Pak i vojsko bude se bát,
pod září nebe.
Pak i můj život zůstane stát,
a řekne ,,Miluju jen tebe"
Autor Antracie, 28.09.2008
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí