Smutek

Smutek

Anotace: ...

Jediné co v očích přečíst se dá
Je smutek a samota
Žádné stopy po štěstí v nich nejsou
její naděje spadly z hvězdou

Vlasy splihlé lemují její tvář
její sud je nemilosrdný žhář
spálil všechny její naděje a sny
zustaly jen šedivé dny

Tváře umouněné od věčného pláče
její impuls horlivě skáče
tyhle stavy dobře zná
je to jak protivná denní hra
Autor Snilek.holka, 28.09.2008
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenullinka, Bloodmoon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí