Můj let...

Můj let...

Anotace: ..Každý to své..

V pocitech svých se nevyznám,
v temnotě marně tápu,
vlastní myšlenky rozdrásám
na tisíce skleněných střepů.

Ostří zmáčené krví
a zjizvená duše,
srdce prý napoví
- směju se tiše.

Na křídlech andělů,
doruda zbarvených,
hláskuji baladu
o mrtvých nadějích.

Ztracena kdesi uprostřed dohadů,
oči zavírám,
té chladně kruté Říši svodů,
dál už neodolám.

Dlaně zkřehlé mrazem
a šepot zmučeného deště,
moci se tak vrátit zpět na zem,
říci to tak ještě...
Jednou...

Prstýnek z ohnivých plamenů
ti navleču, tak dívej se na mě,
než odletím do Říše padlých andělů,
než bude pozdě.

Naposledy se rozloučím,
bez slůvka sbohem,
dolů pak seskočím
a proletím samotným Peklem.
Naposledy...
Autor Adie.80, 28.09.2008
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: Denael, Petbab, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň se chvěje.. cítím to

08.10.2008 18:40:00 | Petbab

Jsem ráda, že jsi zpátky... Drž se...a neubližuj si...

28.09.2008 19:13:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí