Zázraky

Zázraky

Anotace: Nedokážu stále jen snít...

Až jednou přestanu snít...
Přestanu věřit na zázraky...
Nezbyde mi,než jen bdít...
Na obloze vidět jenom černý mraky...

Zůstat stát v temnotě sama...
Zapomenout na okolní svět...
Nikdo mi nehodí pomocná lana...
Zůstat stát a nic nevidět...
Autor Danik, 28.09.2008
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasněný básník, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí