Zapomínám

Zapomínám

Anotace: Snad to ani není báseň spíš nějaký děs běs. Není to dobré, není to fajn.

Nezapomínám na tvůj smích a nezapomenu na tvůj pláč. Vždyť já Tě mám rád, tak strašně rád a chci se s Tebou smát napořád. Kdo zapomínám na tvůj úsměv, nikdy tě nechápal. A zapomínat, když jsem Tě měl tolik rád, já se nechci vzdát. Zapomínám na tvá ústa, zapomínám, chci být chvíli sám. Už se stmívá, slunce zapadá. Večerní soumrak mi svítí do očí. Vzpomínám na ty chvíle, kdy jsem byl s Tebou sám. Zapomínám na tvůj úsměv, zapomínám, když jsem Tě měl tolik rád. Tak říkám zůstaň, neodcházej, lásko má, já Tě mám rád. Vždyť co se může stát, když máš někoho rád. Zůstaneš stát, nemůžeš jít dál. To je ten sen, co zatemnil tvůj den. V mlze vidím obrys, vidím tvář. Dívám se stále dál a vidím srdce, jeho žal. Ten, kdos malou slzu dal, co láskou ho obdaroval. Ruku mu dal, z temnoty ho vzal. Komu se to líbí, ten ať mu to slíbí. Projít ohněm, uhasit vodou a jít zas dál. Kdo by o to stál a kdo půjde dál.
Autor Breg, 28.09.2008
Přečteno 430x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí