Pocity

Pocity

Anotace: ...

Když koukám z vrcholu na krajinu,
srdce se mi svírá smutkem i radostí,
co dostává se až do kostí...

A já si říkám, že je tu krásně,
že je tu zvláštně.

Pocity se střídají,
jak na ruském kole,
chvíli štěstím nevím,
kde je nahoře a dole

Za chvíli bych radši nebyla,
cítím se jak stará kobyla,
co má na popravu jít

Ale já vím,
že tady na světě musím ještě být
Autor hezule, 30.09.2008
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rytmus,rytmus,rytmus,rytmus,rytmus,rytmus,rytmus,rytmus,rytmus,...

30.09.2008 13:04:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí