Proc

Proc

Anotace: Zamysleni

PROČ
Proč život je tak krátký???
Ta otázka někdy mě tíží.
Existuje více pohledů na tuto otázku,
tak například na ukázku:
Aby nebylo více špatností?
nebo a by se někdo neutrápil z nespravedlnosti?

Tu první za svatou pravdu považuji,
avšak ta druhá se spíše k pláči zdá.
Proč někdo kvůli lásce utrápit se má?
Proč není jednodušší najít obraz svého Já,
jak poznat Svou či Svého
ve spleti světa Tého??

Možná někdo se může ptát,
proč lásku hledat má,
já říkám a říkat budu,
pokud hledáš, hledej dále,
neboť bez Lásky není života.
Autor Lalaith, 30.08.2005
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělý..smutný je když tu lásku najdeš a pak kůli uplný hlouposti ztratíš...

30.08.2005 10:07:00 | Šárečka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí