Skrz srdce a svět

Skrz srdce a svět

Anotace: Odraz myšlenek v noční obloze.

Stíny plazí se skrz
světla myšlenek
ubíjených splíny.

Zlatočerná zář
majestnátného pochodu smutku
na hraně noci.

Kolik z nás upadlo
v bezednou propast
vlastní na smrt vyzáblé mysli.

Bez potravy hladovící
už tisíce let,
protože jsme zapomněli.

Ruce sepjaté
v prosebném gestu
za odpuštění.

Jsme propleteni
věčným křikem
poslouchajíc jen sebe.

Chcem, aby utichly
hlasy, co snažíme
se přehlušit.

Padáme tváří
do bahna
vlastních světů,

kde hledáme útěchu.
Autor Neriell, 30.09.2008
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí