Beruška

Beruška

Anotace: ...

Život je jeden velký paradox
a ještě nemá toho dosti,
on chce mi rozchroupat všechny moje kosti
a bolestí mě rozkřičet ještě víc

To nedá se vypovědět,
to nedá se říct,
jak život bolí mě,
jak drásá...

Zmizela z něj všechna krása...

Je jen jeden velký důvod proč tu být,
má malá beruška

Světlo mýho života...

...na věky ztracenýho...
Autor hezule, 01.10.2008
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí