Bez názvu

Bez názvu

Anotace: není hezká, jen bolavá a psaná ve vzteku asi tak 14 dní zpět

S ironickým pohledem
S nenávistným úsměvem
S nereálnou jistotou
S naivní pohodou
Sleduji tvou tvář

V paralelním světě
V poslední větě
V roztrhaném dopise
Ve špatném popise
Vracím ti snář

Na špinavém chodníku
Na studeném rovníku
Na slupce od srdce
Na prošlé záruce
Jen černá zář..

Ty sny, co řešil jsi..
Ty dny, kdy hřešil jsi..
Za ty teď trp!!!

Tak čekej na potlesk
Představení je u konce
Autor Katitek, 01.10.2008
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí