Samota

Samota

Anotace: ...

Tápání pustou tmou srdce
nikdy nekončí
a zanechává prázdno.

Zborcené hradby
žalují i mlčí –
stěny z papíru se rozplývají v kouři.

Hledá a nenachází.
Ztrácí se v hlubinách
Odchází bez smíření.
Autor satin, 02.10.2008
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, 6thSun, Noc17, Triffid Kolbe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí