Nebe, peklo?

Nebe, peklo?

Anotace: ...

Jen jednou mi andělé,
zahrají na přání,
smutně i vesele,
to slzy nahání.

Protančím v oblacích,
jediné střevíce,
v mládí já tančil v nich,
vášnivost nejvíce.

Ze Země do země,
propadnu se hned,
skončím tak dojemně,
jak když taje led.

Je to fér, není fér,
kdo čemu věří?
Však on Lucifer,
všem stejně měří.
Autor honnnzik, 02.10.2008
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: Pešulka, loverose91, Holis, Zdenek, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi.

03.10.2008 06:50:00 | Zdenek

***Dobrý.

02.10.2008 23:20:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí