Tlustá čára

Tlustá čára

Anotace: Název je zavádějící jako celá následující slátanina...mimochodem ... NE NEPIL JSEM!

Je ve mně tolik slov,
nejradši bych křičel!
Propadám panice.

Prý ať zkusím volný verš...
Tak dobře,
stejně by ze mě rým nevypad!

Co to kurva je?
To je nějaký pocit?!
Všechno bych rozbil...
ale chce se mi moc spát.---

Nemám klidu...nesnáším se!
Zešílím snad!
Už mě nechte být!
Čtu to po sobě.... aaaaaa

A říkám si...
To jsou kecy!(hahahahaa)-tlustá čára dost řeší:
______________________________

Není ve mně cit, není ve mně nic!
Jenom zoufalství.. Už mě nechceš?

Nedivil bych se ti, já už se nechci!
Nenosím radost..už nenosím radost!!

Měl bych od tebe utíkat, abys líp žila!
Nemůžu...nejde to!!! Tak řekni mi znovu,
že mě pořád miluješ...
A neříkej, že nejsi důvod k žití.
Protože chci mít..alespoň jeden!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 06.10.2008
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, R., WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ta sedla ... do nálady ...prima, mám rád chvilkové pocity zoufalství :) ...

06.10.2008 09:51:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí