Cesty

Cesty

Anotace: ...

Jako jezdec z apokalypsy,
Jedu svým srdcem a svými pocity.
Jsi tu všude a nikde.
Jsi světlem i tmou, vrytých v city.

- je slyšet jen klapot kopyt -

Pořád tě mám na očích,
Ale nevidím tě.
Jsi tak blízko i daleko.
Nejsem už malé dítě.

- tak si se mnou sakra nehraj –

Můžu tě obejmout,
Ale nesmím se přitulit.
Můžu mít mnoho,
A zároveň nic.

- jako máchnout rukama do vzduchu -

Třeba vystoupíš z nicoty,
Rozsvítíš mi svět,
Nebudou mi ustupovat tvoje boty,
A jak budu chtít budu tě vidět hned.
Objímat tě budu celou noc,
A budeš mi pořád nablízku.
A nic neuděláš, ale i tím mi dáš až moc.

- jenže slůvko třeba, na tom nic nezmění -
Autor Fog, 07.10.2008
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Simísek, rry-cussete, enigman, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a přece jen to slůvko "třeba" potřebujem mít;)

07.10.2008 16:24:00 | rry-cussete

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí