Pořád hledám...

Pořád hledám...

Anotace: najít tu správnou cestu stojí moc síly..

Pár dnů už uplynulo dál,
já myslel, že jako dřív jsem zas,
zase s přáteli jsem se smál,
ale že jako dřív jsem si nemyslel snad nikdo z vás.
Říkáte, že se se mnou mluvit nedá,
že zamlklý a mimo často jsem teď,
ale já wím, že mé srdce tu správnou cestu stále hledá,
jenže není v jeho silách najít ji teď hned..
Proč nelze najít směr,
který vyhovoval by na obě strany,
říká se, že co máš před sebou, tak ber,
ale co když vejdu do špatné brány...
Autor hellowik, 07.10.2008
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hele do brány se má chodit srdcem ne rozumem ... nejsi li si jistý nikam nelez... pochybnosti jsou špatným průvodcem do brány...
hezká moc

07.10.2008 17:57:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí