Dívka ve sklepě

Dívka ve sklepě

Anotace: Cítíte se někdy podobně??

Kdo je ta dívka v tmavém sklepě?
Co ji až tam zahnalo?
Nechod´te k ní!
Ale jako by vás to tam lákalo
Je to její vnitřní samota?
Tak proč nikoho k sobě nevolá?
Nemůže!
Bojí se, sntašně moc!
Ve sklepě schoulená tráví celou noc
Copak tam asi dělá?
Jen o životě přemítá
A nikoho na celém světě nemá
Za to může ta její zloba
Nejradši by se zabila
Má v ruce nůž
No tak, jen to zkus!
Zkus jaké je cítit smrt přicházet
A pak vidět svou duši odcházet
Nic to není, jn nůž k ruce přiložit
A pak oči zavřít
Rychle potáhnout a už se nikdy nevzbudíš!
Autor Fear, 08.10.2008
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to myšlenku, je to zajímavé, ale poutavé, nechalo mě to číst až do konce. ST! za obsah, myšlenku a nápad.

08.10.2008 12:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí