Deprese

Deprese

Anotace: ...

Nadčasový vesmír,
ani krásné vzduchoprázdno,
nepřinesou mír,
těm, kdo padnou dolů na dno,
bozi nedají jim smír...

Problém velký,
do hlubin Tě stáhne,
nevíš kudy, kam..
Po drogách tu sáhneš.

Řešení však nenacházíš,
flintu házíš do žita,
tam, kde slunce nezachází,
velké myšlenky pneš do světa.

Konec náhlý,
jak už to tak bývá,
život zahálčivý, rychlý,
nezbyla už po něm ani oschlá skýva..
Autor Boudicca, 08.10.2008
Přečteno 320x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Koza, Quigleika, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..je to pěkný a ty deprese aspon ze sebe dostaneš!

08.10.2008 18:16:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí