Nechci přestat

Nechci přestat

Anotace: Slib

Nenávist je všude okolo
a křičím na celé kolo
"Já už nechci žít,
jen pořád snít a snít.
Vám tady všem slibuju
že s tím navždy přestanu
ale až se mi bude chtít
a mě se nechce...
Začínalo je strašně lehce
a přestává se strašně těžce
Jen vy to nechápete
a všechno vlastně zhoršujete!
Nechte toho!!
Vidíte že to nemá smysl!
Tak mě nechte, vím co dělám
ale zastavit to zatím nehodlám
Čekám na konec!
Cítím že má duše pomalu odchází
a temná dáma, co smrt jí říkají,
neslyšně přichází
Autor Fear, 09.10.2008
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí