Umírá za živa

Umírá za živa

Anotace: Život je zlý, tak utíkám do reality, kde začinaji sny.

V realitě bez něho
jí slzy vypršely
z království nebeského
si pro ni přišly.

Odnášejí rakev
bílou jak svatební šaty
někdo pluje na druhý břeh
tam kde jednou budeš spát i ty.

Slyšte smutnou píseň
a ztište své slzy
tu teď posílá všem
a chce abyste ji slyšeli.

Je plna vzpomínek
a smutných emocí
ze slz postavte náhrobek
a pohřběte ji za noci.

V realitě bez něho
jí slzy vypršely
z království nebeského
si pro ni přišly.
Autor Dedillope, 09.10.2008
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Zweiblumen, Holis, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

citim pravy opak toho co Nikita, na me nepusobi vubec, teda jo,ale strasne umele, kostrbate, nedodelane

09.10.2008 18:29:00 | saddova

ST! je za obsah, zajímavé, působivé, citlivé, upřímné, bolavé, myšlenkové...

09.10.2008 18:12:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí