zamlžený okýnko

zamlžený okýnko

Anotace: za drobnou pomoc..."Bůh Vám žehnej, slečno..", a svět na chvíli dáva smysl...

Maminka,
Krvavě rudý rty
A zelený stíny kolem
Očí,
Holčičce od tatínka
Vnucený balónek,
Prý pro radost
A tichý „maminka upadla,
Když vynášela koš“.

Dospělý 5-letý oči,
Co odsoudí každýho prince.
Pohádky lžou.

Přes zamlžený okýnka
Se dívat na zfetovanej svět,
Žluté koruny stromů
Jak noční lampy,
Pod nimiž ledové oči lákají
Na placený štěstí.

Dlouhá noc plná
Zmrzlých slz
A rozbodaný panenky,
Když lampy zhasínají.

Maminka přemalovaná
Očními stíny leží
V kuchyni a
Asi spí.

Dneska dostala holčička
Dva balónky.
Autor fuu, 10.10.2008
Přečteno 336x
Tipy 27
Poslední tipující: Fenceless, Madelaine, Squat_the_world, bez nápadu na přezdívku..., jára spots, Kanzy, Caracol, Holis, Severka, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bože! Vyrazilo mi to dech... Četl jsem to nejmíň pětkrát...

28.02.2010 02:36:00 | Fenceless

nádherná!

11.10.2008 21:30:00 | Kanzy

Pohádky lžou...však tvá básen ne, je plná pravdy.... ST...

11.10.2008 06:36:00 | Caracol

velice dobrá

10.10.2008 18:53:00 | ztracená

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí