Věř mojí lásce

Věř mojí lásce

Anotace: asi mi nevěříš, ne...to já si nevěřím, ale tohle je důležité a bude tak! Pro mě ano, abych dokázal šťastně žít, už si srdce ořezávat nebudu... tentokrát už ne...nic by mi z něho nezbylo.... ..radši shořet, než vyhasnout!

Pohltil mě hněv,
Tak první cigaretu jsem vzal,
když jsem se od tebe vzdaloval.

Pohltil mě smutek,
Tak jsem se litoval,
že sám tu budu dál.

Pohltila mě bolest,
Tak jsem chtěl umřít,
že s tebou nemůžu žít.

Pohltilo mě zoufalství.
Tak koupil jsem chlastu láhev,
abych utlumil můj žalostný hněv.

A abych zase zakusil, pocit,
kdy neexistuji,
abych utlumil v srdci cit,
to že tě miluji.

Ale...

Pohltila mě láska tvá,
a štěstí jsem pocítil,
že život můj tu cenu má,
jsem s tebou pochopil.

A tak nebudu dnes v noci umírat,
chci tě ještě milovat,
Nebudu se litovat, ani pít,
nechci ti tím ublížit.

Ještě pořád mě miluješ
a za to mi stojí žít,
třeba jednou procitneš,
vlastní sen zas budeš mít.

A zítra mě nejspíš lásko, bolest zase krutě sevře,
ale dnes víru dám, v naši lásku, nikdy nezemře!

(nebo půjdu s ní)

Miluju tě...
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 10.10.2008
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, SZN, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1*

11.10.2008 10:07:00 | SZN

ST... mluvíš mi ze srdce!

11.10.2008 05:36:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí