Lež

Lež

Anotace: Už nikdy nebudu lhát!!!

Pořád jenom lžu,
na nic jinýho se nezmůžu.
Chci ti pravdu říct,
ale hodně by ti ublížila.
Snad se ji někdy dozvíš,
chtěla bych aby ses jí dozvěděla
a mne za zlo neviděla.

Škoda, že jen nevíš,
že ti lžu,
ale ty se to dozvíš,
doufám, že už tady nebudu.
Chtěla bych se ti omluvit,
ale nedokážu na tebe promluvit.
Nechci aby někdo někdy tak lhal,
ale někdy musíš pro dobrou věc i lhát,
jenomže pak se taky můžes pravdy bát.

Já se jí strašně bojím,
protože moc dobře vím,
jak hrozně pravda bolí.
Nechci už dále lhát,
ale nechci někdy ani pravdu znát!
Autor Vanesska, 11.10.2008
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Woski, Anitta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí