Přiznat si barvu, chce čas...

Přiznat si barvu, chce čas...

Anotace: prostě nic není tak, jak by si chtěl...

Měl si někdy pocit, že někdo nevidí tě rád?
a že zapomněl na tebe celý svět?
Měl si někdy pocit, že by ses měl budoucnosti bát?
a že stálo za nic těch několik let?
Lehce se poví mám tě rád.
Lehce se řekne, že ti to něco dalo.
Lehce se poví, že máš se osudu vstříc dát.
Lehce se řekne, že těch několik let za něco stálo.
Jenže nic není tal lehký.
Nic není tak, jak se zdá.
Přiznat si barvu je hrozně moc těžký
a tak mi to chvíli potrvá...
Autor hellowik, 11.10.2008
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

,,takový pocity znám,moc pěkné,citlivý...

11.10.2008 14:55:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí