Nebezpečná láska

Nebezpečná láska

Anotace: Dooost starý dílko:-)

Strom vonící životem,
strom poskvrněn smrtí.
A západ slunce přítelem,
naposled slyšíš vlků vytí.

Naposled vidíš slunce usínat,
jen jednou už se nadechneš.
Najednou začneš vzpomínat,
a náhle zakopneš.

Ruce silně spjaté,
už na věky chceš být jen s ním.
Ani jeden netušíte,
že po smrti je jenom stín.

Už nikdy neposnídáte u jednoho stolu,
příště už to neuděláte.
Jenže máte smůlu,
už nikdy spolu nebudete.

Už nikdy spolu neusnete,
on odchází, ty odcházíš.
Už nikdy popupě vášně nerozkvete,
pro lásku se neumírá,
teď to víš.

Nemám pro co umírát,
ale nemůžu už žít.
Autor Luccissek, 12.10.2008
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Chobotnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mi něco připomíná. :-) Můj názor znáš. :-))

04.11.2008 17:25:00 | Chobotnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí