L´amour - C´est le mot triste...

L´amour - C´est le mot triste...

Anotace: Malá kombinace...

Nebohé srdce léčí pláč,
bolest se zarývá jak hřebík,
Poté se ptáme, nač??
Proč láska má je hořký šťóvík??

Krvavé slzy tečou po kůži,
Mé srdce je rozbité na kusy.
Už nikdy nezatoužím po muži,
Jenž mi uchystal pekelné rány.

Zabíjím se sama svým steskem,
Avšak nemohu povolit.
Láska je mým pokleskem,
V němž si nemám co dovolit…

Nikdo neříká ne, nechoď, cite!
Mysl obludí hormony,
To vše nestálé jak hlas.
Letmé pohledy, roztažené sítě,
Nesmělé cizí dotyky,
A to byl konec lásky čas.
Autor domali, 12.10.2008
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí