Bolestná prázdnota

Bolestná prázdnota

Anotace: Myšlenka a cit, je silnější než rým...

Na den se snáší tmavé chmýří,
tvá přítomnost mi stále chybí,
jsi ode mne dál než bych chtěla,
avšak blíž než bych porozuměla.

To, že mě nechceš, mě trápí,
avšak nemohu tě donutit,
abys mi věnoval jen letmý pohled,
jenž by mě dokázal probudit.

Toužím po tvém úsměvu,
který by mě rozzářil,
po tvém doteku,
jenž by mne omráčil.

Netoužím po zázracích,
chci jen tebe,
neskromná to slova v náznacích,
mi nepřinesou nebe…
Autor domali, 12.10.2008
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké ... je v tom vidět zamyšlení ... krásné!

13.10.2008 10:57:00 | AyA Ones

...blíž než bych porozuměla...paráda

12.10.2008 22:12:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí