Černé mraky

Černé mraky

Anotace: Už jsem zase v depresi... co naděláš...

Sbírka: Básně milovaným

Černé mraky nad hlavou
A já padám únavou,
Ani ne tak únavou,
Jako špatnou náladou…

Zas si myslím, že mě nechceš,
Ty bys řek, tohle prostě neřeš,
Já to však vědět chci,
Proč si šlapem po štěstí…

Zas jsem smutná
A ani nevím proč,
Zas nemůžu spát
A říkám si proč…

Smutně koukám,
Smutek cítím,
Černým můrám,
Volnost závidím…

Tu volnost letět, kam chceš, kdy chceš,
Nemuset nic, být tak lehká,
Nevědět nic, být tak hloupá,
Na trable světa zapomenout…

Chci umět létat,
Cítit se šťastná,
I když dávno vím,
Že to je bez tebe věc nemožná…
Autor tmavovlaska93, 13.10.2008
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: Megalo'R
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hele, to neni špatný, slož k tomu hudbu, uplně to svádí k tomu zpívat:)

14.10.2008 20:32:00 | Pohjolanka

Tohle je moc hezké ... udivuje mě, kolik v tom je ... i když jsi to třeba jenom napsala ze špatné nálady, mluví to z duše :)

13.10.2008 10:52:00 | AyA Ones

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí