Anotace: Báseň o mých pocitech ze mě samé...

Kdo pohlédne mi do tváře,
zří jen slunce bez záře,
měsíc bez svého svitu,
bez náznaku, že jsi tu,
se mnou.

Málokdo to dokáže,
málokdo to zvládne,
pohlédnout mi do tváře,
kde jen smutek vládne.

Já vím, že jednou,
snad už brzy,
příjde ten, jehož nemrzí.......
že jsem jaká jsem!
Autor Hellen123, 13.10.2008
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: Helena Lovecká, amores peros, Metcheque, Caracol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná je melancholie i ve jméně ...

14.11.2010 12:52:00 | Helena Lovecká

Skvelý a zajímavý rytmus...

17.10.2008 22:42:00 | Metcheque

dulezité je, že si dokážes do tváře pohlédnout sama sobě!

14.10.2008 06:23:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí