Stín

Stín

Anotace: úkryt, před sebou, před vším

Snad poprvé, co poslední,
báseň jsem smazal.
V zrcadle nepoznávám ten odraz.
Kdo jsi? Děsíš mě!

To nejsi ty?! Nebo já?
Kdo jsi?

Něco cbybí... vím.

Skutečnost holá, zamrazí,
ledovce myšlenek -narazí.
Co zbytek? Zmatek!

Na mojí cestu, světla nesvítí,
v temnotě se lehce ztrácejí..
Zbytečky rozumu.

A všechno zakrývá mlha...
Je do srdce vidět?
Nevidím tam... nevidím nic.
Prázdno, tma, chlad.

Tak jako poslední slova se vytrácí,
tak boj věčný se pomalu vrací,
tam, kde ve chvíli klid nastal,
těď zmatek vilně povstal.

Tak vem mě čert z téhle hříčky osudu,
pro vás všechny, více tu nebudu...

Najdu si náhle temný stín,
ve stínu ...splín....
Uboze nad osudem vlastním.
Tak uboze...
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 14.10.2008
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, *whatsoever*, Caracol, SantanderEntré
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem s Tebou..

14.10.2008 11:28:00 | *whatsoever*

taky mám jednu báseň o stínu... a jedna milá osubka mi napsala, že stín znamená příchod blížícího se svetla...

14.10.2008 06:25:00 | Caracol

Super ;)

14.10.2008 00:17:00 | SantanderEntré

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí