Ty

Ty

Anotace: Proč???

Ta vůně už dávno vyvanula,
ale odraz tvůj se neztratil.
Cítit tvé rty si zamanula,
v mysli s tebou být jen na pár chvil.
Nechtěla být jako ony,
jen z myšlenek na tebe žít.
Ty hloupé naivní klony,
co touží jen s tebou být.
Proti její vůli usídlil ses v její hlavě,
zcela jsi obsadil.
Tvé sladké řeči co vypouštěl jsi hravě,
zcela jsi ji ohromil.
Teď rozhozená bloudí,
a ty jsi netečný.
Proč se jen tak cit zrodí,
když je zbytečný?
Autor Linuxa, 14.10.2008
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Dedillope, nývlt, drahý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tema je celkem omsele, zpracovano je to celkem fajn. po strance rymu,ale po strance rytmu je to dost kolabujici...

14.10.2008 17:42:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí