Cítím to znovu..

Cítím to znovu..

Anotace: tak dlouhou dobu, jsem to necítil..už jsem ani nevěděl jaké to je...

Vrací se můra,
ta, která jen mně náleží.
Jak umírá víra,
život zoufale pryč běží.

A znovu nezměrná tíha dní,
zbytečné čekání.. poslední..

Prokletý jsem a vždy takový budu,
vábím den, kdy daleko půjdu.
A ráno jak tohle, z pocitů utkané,
svádí mě vlídně k jistotě jediné.

Výsměch sám sobě dlouze daruji,
když vidím, jak se s osudem smiřuji.

A s dalším úsvitem,
další prázdný den...
A se soumrakem, nalomeným zrakem,
sledovat, nechat...vyprchat...
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 14.10.2008
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, *whatsoever*
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí