Jsem s tebou

Jsem s tebou

Anotace: Byla nemocná, tak pro ni.

Nebe pláče - a já s ním.
Jak tam mží jen málo - i já jen dvě slzy.
Vzala bych tě za ruku - sevřela ji ve své dlani.
Pro ty dvě slzy - chtěla bych být s tebou.
Pryč s těmito neútěšnými dny - tiše se trápíš.
Bílé kachličky a sterilní roušky - uchránit tě nešlo.
Cítím se snad i vinna - vím však, nemohlo nic se změnit.
Čtu mezi řádky tvých slov - tíží tě duše.
Jak utišit smutné srdce - berušky do vlasů.
Vím o těžkostech a zoufalství těch dnů - vím.
Hloupý říct slova "to nic" - není pravda, že nic to není.
Už dlouho se mnou tančíš životem - chtěla bych ti dát štěstí.
Neměj strach ze života - budu tě stále držet nad vodou.
Chci sdílet tvůj život - to dobré i to zlé, však víš.
Když svět ti zčerná zase - až budeš chtít, tak přijď.
Jsem tady s tebou - chci být tvou cestou.

Autor genca, 15.10.2008
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: yourqueen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

protože se mi do toho hodily:)

15.10.2008 22:49:00 | genca

pěkné pro někoho, komu schází podpora, ale přesto se musím ptát.. proč ty pomlčky?

15.10.2008 15:24:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí