La cicatrice (Jizva)

La cicatrice (Jizva)

Anotace: francouzská .. poznamenala bych, že je zde čistý překlad, takže se to nerýmuje a možná to ani nedává smysl.

Le sang,
la peur,
le mal,
le coeur.

Pourquoi?
C´est la vie.

C´est la difficulté
dans le monde.

Et moi?
Je ne sais encore rien du tout.

Je suis inquiete de la vie...

...................................................

Krev,
strach,
bolest,
srdce.

Proč?
Takový je život.

To je ta obtížnost
na světě.

A já?
Já zase nevím nic.

Jsem znepokojena životem...
Autor l.rosnicka, 16.10.2008
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Bloodmoon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí