Kdo nebo co jsem?

Kdo nebo co jsem?

Anotace: já se nikdy nepoznám..dřív jsem se v sobě vyznal víc..ale to už je dávno

Vážně toho o sobě nevím moc,
zvláštní pocity.. celou noc...
A někdy bezcitný, jsem...
Pak křičím.."Čert mě vem!"

Stavím se svým strachům,
starým vrahům,
ve mně..

Myslím na lepší chvíle,
zavřu oči, utíkám k víle,
když oči otevírám,
svoje city zase popírám.

A tak se nic nezměnilo...
jenom další zmatek ve mně
asi něco umřelo,
a je mi zle,
ze mě...
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 17.10.2008
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, myší královna, SZN
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oujeeeeeee.....dobře ty.

18.10.2008 20:37:00 | CHoKoLaTeKiss

To neznamená, že ta bánička není fenomenální... což je.

17.10.2008 15:23:00 | myší královna

nejsi sám, takových je více...

17.10.2008 14:39:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí