Konec

Konec

Anotace: Někdy to tak je....bohužel

Stála na mostě a dívala se dolů
Stála tam s myšlenkou navždy spolu
Stála a myslela na chlapce
Na chlapce,který voněl tak sladce

Stála tam a vzpomínala na časy krásné
Na časy kdy její srdce bylo šťastné
Jenže ten čas nejde vrátit
Tak se rozhodla život si zkrátit

Ten chlapec se s ní rozešel
Jen tak z jejího života odešel
Odešel a zanechal v jejím srdci velkou díru
Tam v srdci kde teď nosí tu velkou tíhu

Ta dívenka ho milovala moc
Každý den a každou noc
Ale on ji zklamal
A tím ji na půl zlámal

Tak na co tu být?
Když by mohla stejně jenom snít
Snít o šťastném konci
O konci a velkém zvonci
Který by oznámil signál
Že její klid v duši vyhrál

Ale už je pozdě…..

Dívenka už padá dolů
Ale pořád s myšlenkou navždy spolu
Krev teče,oči se naposled podívají
Srdce a vzpomínky pro ni už konečně umírají
Autor Simaaa, 17.10.2008
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: R., Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí