Déšť

Déšť

Anotace: Smrt je součástí života a i bolest která ji provází...

Sleduju kapky prudkého deště,
které se snáší z temné oblohy.
Chci tě vrátit aspoň na minutku ještě,
a tak se modlím za všechny bohy.

Kapky se snášejí z oblohy dolů,
já svůj černý šat oblékám.
drží se mě jeden z největších bolů,
a než to přejde, to se ještě načekám.

Poslední kapky po okně stékají,
stejně tak slzy z mých očí.
Nikdo své trápení netají,
a já doufám, že bolest už brzo skončí.
Autor Adik29, 17.10.2008
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Malinko škoda, že rytmus není pravidelný a občas mi tam nesedí některé rýmy. Do příště to vypiluj .)

17.10.2008 22:56:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí