Víš jak to bolí?

Víš jak to bolí?

Anotace: Fakt to bolí.

Víš jak to bolí, kdyz praská duše?
Zní to tak divně -
--- dutě a suše.
Na kusy trhá tvé tělo,
které by přitom, už dávno nemělo -
--- existovat.

ROZVOD - řekl jsi a šel pryč...
A tohle má jako být
--- na mě bič?
Tím dávno jsi prásknul,
když spal si s ní.
Psal jí své básně
a snil o ní.
Když vedle mne jsi ležel a vzdychal
a já myslela, že jen pro mne bys dýchal.

Všechno je pryč ...
Má duše prchla
tím tělem rozervaným.
Teď dohrajem to divadlo
a pozvánky pošlem zvaným.

Ať přijdou se pobavit,
vítězství -
--- smrt -
oslavit.
Autor Si.Mon, 21.10.2008
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

laska je kurva, laska mozna ani uz neni, jen jeji iluze... po basnicke strance to neni nejlepsi,ale chapu, ze ses porebovala vypsat... je v tom hodne zalu, zvedni hrde hlavu a plivni mi do tvare... pro lidi , ktery si te nevazi je skoda tvych slz...

_
|Saddovka|

21.10.2008 22:15:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí