Díky

Díky

Anotace: Nevěděl bych jak začít...

Měl jsem to udělat dřív,
ale ty víš to bych nebyl já
Tak aspoň teď prostě
chci to udělat snad není pozdě

Chtěl jsem ti poděkovat
A není to jen tak za něco
Je to za to,že si a za to že si
byla často aspoň v mojí mysli

Jak hodně dokáže letmý úsměv
tvůj život navždy změnit.
Lehký krůček vstříc a pak
znovu zítra se sejít.

Díky,že jsem směl věnovat
ti úsměv,který se oplácí.
Díky to bylo fér
teď ale náhle se vytrácí.

Hezky to začalo
A mělo by to taky hezky skončit
Díky.Nemít tebe nikdy bych nevěděl
jak začít…

Ale to už je dávno
A možná na mě koukáš z hloubi země.
Nelituju.Naopak.Já jsem rád,že si zanechala
něco ve mně…

Tak teda díky,je toho hodně je toho víc!
Tak teda díky,co dodat,co ještě říct?

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 05.09.2005
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak tato sa dotkla srdca, az sa zachvelo a na chvilu zastavilo...bi,bi,bi..tak,OK...

14.01.2007 18:18:00 | gallatea

Moc pěkné poděkovámí...

05.09.2005 17:05:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí