Svíčka

Svíčka

Anotace: ...

Lehký vítr sfoukne svíčku,
- moje naděje –
slza stéká po mém líčku.
- osud do tváře se mi vysměje -
* a to pěkně z ostra *

Hořela ve mně naděje,
- nadobro, zhasla -
chci skočit do ledové závěje
- a nechat zmrznout -
* své slzy a smutek *

Většina básniček o tobě byla,
- zbytečná zásoba slov -
to bylo to, pro co sem žila.
- jako bys ťal studený kov -
* do mého srdce*

Kdyby si aspoň naznačil,
- že mě prostě nechceš -
i jeden řádek by postačil,
- bolí to, bolí, možná věčně –
* zapomeneš *

// Nešťastná láska, se dá řešit jenom láskou //
-- a kde jí jako vidíš? --
// Zlomená dívka s černou páskou //
-- sama za sebe se stydíš --
¦…že si to nepoznala…¦

Autor Fog, 22.10.2008
Přečteno 321x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, fuu, Holis, Vlk v rouše, Lady Carmila, SZN, Mbonita, R., rry-cussete, zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

25.04.2009 23:13:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí