Ve snu

Ve snu

Ve snu objevovat touhy skrytý,
zakusit hořkost rána tichého,
celý být černým sklem pokrytý,
že nemůžu vidět skrze něho.

Dovnitř, do sebe, něco moc špatnýho tam je,
ve mně!

Cítím to, cítím se jinak, nevím co to je,
vidím to, slyším ten hlas, kdo to je?

Co se to se mnou děje?

Tohle už dávno nejsem já,
sám sebe se ptám:
"Tak, kde je naděje tvá?"
odpoveď neznám.

"Tolik prázdným jsi se stal!
Kam jsi všechno dobrý ze sebe dal?"

Teď jsem konečně tou...
troskou.
Nadějí zapomenutou...
chybou.

_____________________
dodatek:

pořád cítím...
nechápu, jak to víš..
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 23.10.2008
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsi chybou..

24.10.2008 06:35:00 | *whatsoever*

možná bych měla odpověď na to, co se s Tebou děje, ale myslím, že ji nechceš znát...a proč pořád cítím? prostě je to tak, říkala jsem Ti to :-)

23.10.2008 18:31:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí