Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Anotace: Každý ho zná. Ale lepší nikdy se nepoznat.

krvavé váčky
nikdy nesnících očí
kam zaveze je kočí

mírný třes
chřadnoucích dlaní
přišel bez varování

do křesla pro hosty
usedá v kabátu
rukávy z brokátu

seděl u mě celý den
pak zmizel jako vlažný sen

ale na křesle náhle mám
dopis co psal on sám

Nikdy Tě nezradím, Tvůj Smutek...
Autor Neriell, 23.10.2008
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Metcheque, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí