VÁLKA SE SVĚTEM

VÁLKA SE SVĚTEM

Anotace: O věčných nezbytných bojích

Probouzí se koncec času
trnová koruna vykvétá
za obzor kam nedohlídneš
přistála vyhaslá kometa

v zájmu věci kostel větrá
pavilon opic svůj pach má
pod svícnem tma se vyjasnívá
budoucnost v rukou má vendetta

To je válka...válka se světem

Konec hrozí těm co se křižují
přítomný strach je ohromil
horká krev je následníků
v žílách nám koluje Černobyl

To je válka...válka se světem

Probudil se konec času
zlomený je Kristův kříž
rozervané stránky bible
neexistující hřích

To je vláda...vláda nad světem
Autor Orlok, 24.10.2008
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí