Mrzí mě to...

Mrzí mě to...

Anotace: omluva...

Hrozně mě to mrzí,
na zemi špinavé tu klečím.
Tak mé ruce prosí,
já… o odpuštění prosím.
~~~
Mrzí mě to strašně moc,
před spaním mne to sžírá.
Nemoci usnout tuto noc,
chyba si daň vybírá.
~~~
Strašlivě zamrzelo mě to,
jak mohla jsem se takhle chovat.
Doufám, že odpustíš mi to,
já budu k nohám tvým padat.
~~~
Mrzí mě to bolestně,
jak jsem hrozně hloupá.
Chovala jsem se stupidně,
ale to mne neomlouvá.
~~~
Na kolenou prosím,
odpusť mi mou hloupost,
výčitky své nosím,
moci za svou blbost.
~~~
Mrzí mě to…
Autor Psychopatická lentilka, 24.10.2008
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí