tajemství

tajemství

Anotace: je vnitřní boj

Mám jednu věc na duši. Schovanou a ukrytou.
Je tam zamečná v truhle.
Tam vzadu v rohu.
Opuštěného těla?!

Truhlu má vystlanou polštáři,
aby se jí měkce spalo.
Malý klíček obtisknutý na tváři,
zůstat navždy zamčenou!
/musí/

Chtěla by ven,
ale nesmí!
Způsobila by mnoho špatného,
tolika neštěstí...

Jen si tam hov,
po tmě a sama.
Zasloužíš si,
za to co jsi udělala.

Trap se!
Ty Věci zrůdná
Za to,
žes duši mou pokřivila?!

Říká se jedno tělo, jedna duše.
Tak co jsi ty, ty kousku Ničeho?

Nekřič, buď potichu!
Víš že nesmíš ven.
Zazpívám ti ukolébavku
která navždy rozbije tvůj sen..
/dostat se ven/

tak pššššt přeci
to tajemství zůstane tam,
tam kdesi...
Autor anima alba, 25.10.2008
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: 6thSun, Caracol, Kristine Clary-Aldringen, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, udrř´žet tajemství je nadlidskej výkon :-)

26.10.2008 15:53:00 | Caracol

nezůstane, furt tě bude tlačit :-/

25.10.2008 17:17:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí