Mám o tebe strach

Mám o tebe strach

Odpusť, jestli jsem se mýlil,
odpusť, pokud je špatně, že šel jsem,
snad víš, že jsem pro tebe rád byl...
Zas křičím, čert mě vem!

Myslel jsem, že je pro nás lepší,
když jsme každý sám,
že dělám ti všechno jenom horší,
ať v tobě city nehledám.

Ale zatraceně, cítím, že s tebou něco je,
ač myslíš, že to srdce nenávidí, ono tě miluje..

Jenom prosím, opatruj se,
nedokážu si představit...
že kvůli mně trápíš sebe,
že chceš svůj život zastavit.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 25.10.2008
Přečteno 369x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BARBYE, Ariella13, Holis, mauvais-ange, Churry, Puck
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak proč jsi to udělal?! Ale všechno jde přeci vrátit :) Hodně štěstí

25.10.2008 20:00:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí