Dopis na rozlou4enou

Dopis na rozlou4enou

Anotace: Depka je svinstvo:-(

Není mi pomoci,
šeptám si do noci
a chtěl bych zakřičet,
ať slyší celý svět

kola se otáčí
pro mě to nastačí
není už cesty zpět,
na kříž se přibíjet.

Zastavte vzpomínky
spalte je plamínky,
knížky na hranice,
škrtněte rovnice,

vyhaslou zápalkou,
adresu s obálkou,
roztrhat na cáry,
lehnout si na máry.

Zavřete petlice
a anthrax do plíce,
zastavte budíky,
skončit s tím od píky.

Hlavu do svěráku,
přitáhnout za páku,
heroin do žíly,
pro ty co přežili.

Tornáda na města,
zabitá nevěsta
prosí mě o chválu
já jdu však od válu.

Propast je hluboká,
lež už mě neleká,
vše jenom na chvíli,
kam sny se poděly.

Odtuď a nazpátek,
zas jenom další štěk,
režisér v putyce,
dívá se po dýce.

Světla už nesvítí,
a Hlad jde pro děti,
a autor nevnímá,
hádám se s vlastním já.

Zaplatím útraty,
rozvod i potraty
Soud nelze odročit,
je čas se rozloučit.
Autor Vincenc Gade, 06.09.2005
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně ses z ní vymluvil.Pěkná básenka.Zdravím tebe i P.

03.12.2005 18:48:00 | takova

Ahooooj, človíčku duše vzácné,
doufám, že po depce už je jasně!
Že hřeje úsměv, vždyť i to babský léto
dnům našim přeje... Krásný den, poeto! :o)

06.09.2005 09:41:00 | Cecilka

Človíčku z básně mne mrazí, depka je fakt svinstvo, chodí bez pozvání, zavřenými dveřmi, nedej ji šanci!!!

06.09.2005 07:31:00 | Tereza

Dneska boduješ... Jen život svůj nech na pokoji

06.09.2005 07:04:00 | Manik

Co to tady čtu, můj kamarád takový není, ten má život rád...Co doktorant Honzí, nevyšel?

06.09.2005 05:31:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí