Volba?

Volba?

Anotace: pro srdce, nikdy žádné volby neexistují

Měním svůj postoj vůči sobě,
už se nechci lásko zachránit,
vždyť, co by pak zbylo ve mně,
kdybych měl tě v srdci zapudit.

Tak je celkem jedno, jak skončím,
obě cesty mají stejný konec,
už se s tebou víckrát nerozloučím,
ač naší pohádce zazvonil zvonec.

Měl jsem jen dvě možnosti,
první, že trápit se budu,
když zbytečně v naivnosti,
milovat dál budu.

A měl jsem možnost druhou,
i tou bych se dál hrozně soužil,
vyříznout kus srdce s tebou,
lásku bych v sobě úplně zabil.

Ale ta druhá možnost nejde,
na to mě příliš ničí,
tak, co na tom kurva sejde,
moje srdce křičí!

Tak tě budu dál nešťastně milovat,
snad lepší, než si srdce mordovat!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 26.10.2008
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, jedam, sportackaverunka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí