Co zbylo

Co zbylo

Anotace: --- zjištění?

Sychravé ráno, smutek mi vlastní,
odráží se na šedé obloze.
Utopen v myšlenkách.. myšlenkách na ní,
přestat se topit..mi nelze..

A brána bolesti mi nedovolí projít,
do tvých krás, kam chtěl jsem dojít.
A zklamání mnou neustále prochází,
skoro všechno se ve mně mrazí.

Jenom jedna věc mi ještě zbývá,
ubohá, naivní, tobě už zbytečná,
ta jediná mi srdce obývá,
láska k tobě, je skutečná...
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 28.10.2008
Přečteno 322x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, shakespeares, *whatsoever*
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá, líbí...*:)

06.05.2011 16:51:00 | PIPSQUEAK

zvláštní...

28.10.2008 15:29:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí