Zloděj myšlenek

Zloděj myšlenek

Anotace: ....ani nevím....jsem totálně bez fantazie

Dnes v noci divná věc se stala,
myšlenky moje někdo mi vzal,
já v polospánku jsem ho poznávala,
jen trochu hořkou příchuť zanechal.

Zmizely myšlenky,
vzpomínky , moje sny,
kdo mohl to jen vzít?
Ten tajemný hlas,
jako by mě říkal,
neváhej...ty rozhodla ses jít.

Ten noční zloděj...,
co je vlastně zač?
Vždycky se objeví,
jen tak ,bez pozvání,
však umí změnit úsměv
v žal,
a slíbí věci,
co nejsou k mání....
..a co dál?

Já ruce své pevně tisknu
na polštář,
a oči zavřu....snad to pomůže,
ten nevítáný host,
co do spánku se vkrad,
a myslí,že mě přemůže.

Už skoro svítá.
Já budím se celá zmatená,
své myšlenky sčítám,
zda žádná mi nechybí,
však dělat si inventář...?
vtom nemám záliby.

Tak zase jindy
určitě
snad
to sepíšu
...jako život...
Autor sondulacek, 29.10.2008
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: Lissa, j.c., Květka Š., Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale je s takovým smutným nádechem... Jen nevím jestli sis toho všimla,ale "zmizeli myšlenky" mě trochu praštilo. Jinak pěkná básnička..

05.01.2009 09:29:00 | Lissa

Prý smutná?
Roztomilá…:o)

06.11.2008 14:06:00 | kouzelníček

to ve snu člověk neví kde je
zda v říši se ocit hraček,
do jakého vstoupil děje …
až zmatený je sonduláček
***
Jiří senior

04.11.2008 10:52:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí