Slzy

Slzy

Anotace: Pláčeš..? i v slze je síla ,tak bojuj a žij!

Slza přehoupla se přes klenbu řas,
přes uslzené oči nikdy nemůžeš vidět život..
ani spoustu těch jeho krás...
Slzy smáčí polštáře,
namočí i ty nejkrásnější dívčí tváře...
Proč vlastně holky brečí...?
Myslí si,že bude všechno lepší..?
Že jejich trápení se zmenší
..budou mít ve tváři štěstí...?

Ne, tak to není... jenže..
většina z nich to neví...

Padají k srdci....přirozená cesta..
občas se to nezdá...
mají přesně svou trasu
a vyhýbají se jakýmkoliv rozkazům času...
Najednou není nic...jen slza..před očima rozmazaná mlha..
....jsou jako perly v moři..
....taky se někdy znenadání vynoří...
....lesknou se za svitu měsíce...
....stejně jako od nich mokré líce...
Skrývá i něco krásného...ta slaná kapka...
vytvoří se jen tak..
najednou Kap...Kap..
Padají slzy...
Autor Dev_LATea_princess, 29.10.2008
Přečteno 329x
Tipy 13
Poslední tipující: Vampyrella, Holis, Caracol, Mbonita, labuť, Jiparo, WAYWARD, jedam, Gabi
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, tak tohle se ti povedlo.. uplne jsem se v tom viděla ;-)

31.10.2008 10:31:00 | Caracol

slzy jsou jak pravé perly:-)

30.10.2008 11:02:00 | Mbonita

..tomu říkám detailní studie :) ..skvostné!

30.10.2008 08:25:00 | Jiparo

...hodně pravdy v básni tvé,poznání tě nemine,ještě chvíli uvažuj,pak už slzy nedaruj,jen tak :-)

30.10.2008 00:36:00 | WAYWARD

seš Mistr, petíku =) supr, šak ty viš =)

29.10.2008 22:48:00 | Gabi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí